Karriär

Northscan söker Betonginspektör – Områdesansvarig för Tillståndsbedömning och Inspektion Betong

Northscan växer och söker nu en Betonginspektör som kommer ansvara för Inspektion och tillståndsbedömning med bas i Stockholm.

Northscan är ett kundinriktat ingenjörsföretag med fokus på tillståndsbedömningar och inspektioner, betongscanning samt provdragning av armering och infästningar. Northscan är även ensamma med korrosionsanalyssystemet iCAMM. Vi strävar efter att vara flexibla och hela tiden ligga i framkant gällande nya intressanta inspektionstekniker. Vi är alla utbildade ingenjörer med flerårig erfarenhet från byggbranschen, och vi har ett stort kontaktnät inom alla delar av byggprocessen.
Vi ser det som vår uppgift att skapa en större säkerhet och lönsamhet inom byggbranschen!

Nu utökar vi för att fortsätta satsa på besiktning och tillståndsbedömning av betongkonstruktioner och söker en kompetent och erfaren Betonginspektör för att leda vårt område för Tillståndsbedömning och Inspektion med bas i Stockholm.

Vi har gedigen erfarenhet av att utreda skador på betongkonstruktioner, inklusive de orsakade av armeringskorrosion och frost mm.

Ansvarsområden:

  • Utföra tillståndsanalyser baserade på visuella observationer, täckskiktsmätningar och karbonatiserings- och kloridmätningar, samt all annan teknik och kompetens som används av Northscan vid tillståndsbedömning.
  • Som Betonginspektör är det ditt ansvar att hantera uppdragen gentemot våra kunder med rapportering och uppföljning. Initialt är du ensam i Stockholmsrollen men med fullt stöd av övriga kompetenser inom företaget. Du kommer främst att vara i en operativ roll ute på fältet. Resor förekommer med ca 2 dagar i veckan samt i förekommande fall övernattningar.

Vem söker vi: Du är en person med entreprenörsanda som ser en spännande utmaning i att vara en del i att bygga upp vår verksamhet i Stockholm. Vi letar efter dig som har erfarenhet inom konstruktion/bygg/anläggning, betong samt besitter teknisk och praktisk erfarenhet. Du gillar att resa i tjänsten, träffa kunder och vara operativ. Ledarerfarenhet är inte ett krav men ett steg du kan se för dig på sikt. Du kommer att vara ansiktet utåt mot kunderna och hålla en hög nivå av service för att alltid lämna kunden nöjd.

För att lyckas i rollen som Betonginspektör tror vi att det är avgörande med ett
– Stort kontaktnät mot teknikkonsulterna samt entreprenörer inom enhetens geografiska område och därmed ett etablerat nätverk av kunder inom branschen.
– Dokumenterad erfarenhet inom området betonginspektion och tillståndsbedömning.
– Kompetens inom mätning av karbonatisering, täckskiktsmätning, kloridinnehåll, sprickvidder, bom, vidhäftning mot betong mm.
– Erfarenhet av att sammanställa underlag för projektering och underhållsplanläggning.

Northscan erbjuder:

  • En central roll inom ett framstående företag med spännande projekt och utmaningar.
  • Möjligheten att leda och utveckla området för Tillståndsbedömning och Inspektion.
  • Attraktiva förmåner och konkurrenskraftig ersättning.

Placeringsort Sundbyberg

Ansök senast den Vi tillämpar löpande urval – så visa ditt intresse redan idag! 

Kontaktperson vid Northscan AB Jamshid Lodhi, mobil 0739 729 000 

Vänligen maila in er ansöka till jobba@northscan.se 
Skicka din ansökan tillsammans med CV och referenser
Ange “Betonginspektör – Stockholm” som ämnesrad.